ADANA / SEYHAN - Kazım Karabekir Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

May

Aşık Veysel Uygulama Okulu ile Ortaklaşa Gerçekleştirdiğimiz  Engelliler Haftası Etkinliği’ne katılan Kaymakamımız Sayın Ekrem İNCİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK, Şube Müdürlerimiz,Okul müdürlerimiz,Öğretmenlerimiz,Velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan TEVKE, Adana Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Remzi ÖZDOĞAN, İlçe Milli Eğitim  Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK’in ve değerli kurum yöneticilerimizin katılımları ile Okulumuz resim öğretmeni Sabiha HEPSAĞ  ve Özel Eğitim Öğretmenimiz Melih Duran TÜRER’in  Otizm Farkındalılık Günü  için “Artık Atık Değil; Atık Malzemelerin Sanata Yolculuğu Resim Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmen öğrenci ve velilerimize  teşekkür ederiz.